"Alegria és festa major" ens regala les músiques de la imatgeria festiva de Girona

27 d'octubre de 2023 GIRONÈS Fires i Festes de Sant Narcís

El projecte "Alegria és festa major" han estrenat aquest divendres 27 d'octubre el seu primer àlbum coincidint amb l'inici de les Fires de Sant Narcis de Girona

Un treball musical que ha vist la llum gràcies al suport del segell discogràfic de Cases de la Música

Què és Alegria, és Festa Major?

Alegria, és Festa Major! és una proposta pedagògica per conèixer la imatgeria festiva de Girona, que surt el primer dia de Fires, i descobrir el vessant educatiu i pluridisciplinar d'aquest patrimoni cultural de la ciutat.

A qui s'adreça?

Alegria, és Festa Major! s'adreça, principalment a les escoles d’educació infantil, primària i secundària amb unes propostes d’activitats prou àmplies perquè cada docent les adapti a la seva realitat: el temps, el nivell maduratiu de la mainada, l’espai de treball, el material disponible, etc.
El material que trobareu en aquest web pot tenir altres camps d’aplicació ja que, fent-hi les adaptacions oportunes, pot ser d’utilitat en altres àmbits d’aprenentatge com escoles d’adults, escoles de música, biblioteques, grups d’esplai, tallers, escoles de formació del professorat, de monitors, en els plans d'entorn, etc..

Objectius del projecte

Oferir un espai informatiu amb materials i recursos didàctics sobre la imatgeria festiva de Girona, mitjançant l’apropiació que se’n pot fer des dels centres educatius, per tal de prendre consciència de la riquesa del patrimoni festiu de la nostra ciutat, fomentar la participació ciutadana i afavorir la integració i la cohesió social a la ciutat. Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Seikos, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat