Niño Remedio debuta amb el seu primer treball discogràfic, ‘Er Sequito’

15 de desembre de 2023 XARXA

El compositor i artista s’estrena amb un disc preciós, en el qual la vida, la família i l’amistat són els eixos vertebradors

Aquest àlbum es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest 15 de desembre, tot gràcies al segell de Cases de la Música

Niño Remedio debuta amb el seu primer treball discogràfic 'Er Sequito'. Un àlbum únic i molt especial, format per nou cançons que mostren l'essència més pura del Sergio Flores. Així és com barreja rumba amb melodies alegres i molt personals. La seva vida, la seva família i els seus amics com a eixos primordials d'aquest disc que ens ha guanyat per complet.

A més a més, aquest àlbum tan potent compta amb les col·laboracions del mític Antonio "el Remendao" - qui també ha exercit com a productor – i la seva Dolores als cors; Sergio "el Compadre" - amb qui va començar el projecte -; i el seu gran amic Joni "el Canijo". Mencionar també les intervencions de la mare, dona i filla de l'artista als "jaleos".

Qui és Niño Remedio?

Niño Remedio és un projecte que sorgeix l'any 2018 amb el suport i l'ànim de molts companys de professió que, en escoltar les seves cançons, el van animar a mostrar el seu talent al món sencer. Darrere de totes aquestes composicions precioses, es troba el compositor Sergio Flores. Però d'on ve aquest alter ego? Un nom artístic que té el seu origen en la seva família materna, el sobrenom del qual ha passat de generació en generació des de la seva àvia, a qui no va poder conèixer en vida. Sense cap mena de dubte, aquesta és la millor manera de retre-li homenatge.

Tancant files en aquesta formació encapçalada per Sergio Flores a les veus i composició; trobem també a Sergio al cajón; Oswaldo als bongos; i Marçal al baix. Així és com aconsegueixen tenir aquesta força i potencial que tant han demostrat en aquest àlbum debut, que ens ha guanyat el cor per complet.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat