JONI CANIJO PRESENTA EL SEU PRIMER SINGLE EN SOLITARI, “MATAJARE VIVIRÉ”

4 de setembre de 2020 XARXA

Joni Canijo, membre de la banda bagenca El Quinto Carajillo, publica el seu primer single en solitari: ja és aquí “Matajare Viviré”

Aquest tema ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

Joni Canijo, de la formació El Quinto Carajillo, presenta el seu primer single en solitari, anomenat “Matajare Viviré”. Una cançó concebuda per Carlos “Granuja” i a la qual l’artista va donar color, vida i veu. A més, té una història molt particular darrere, el propi artista bagenc assegura que “és un homenatge a Migue Benítez i a tot el garrapaterismo, que és una forma de viure la vida, de sentir i d’amar, i nosaltres ens sentim part d’ella”.

Aquest single “viatja a través de les lletres, de l’univers, la ràbia i la bogeria de ser Matajare”, explica Joni Canijo, qui va decidir més enllà afegint el seu toc vaciló i destripat. Un estil i personalitat que també va quedar patent en tot el treball previ de gravació i producció, baix els comandaments i supervisió del “sensei” Antonio El Remendao, qui “ha mimat la cançó com si fos seva: els arranjaments, els detalls”, explica Joni Canijo i afegeix: “sap tot el que ens agrada i li ha donat el seu toc de bogeria, que és lo que faltava”.

Joni Canijo, caminant en solitari

Coneixem a Joni Canijo gràcies al seu treball constant amb la banda bagenca El Quinto Carajillo, amb qui ha aconseguit grans fites: des d’alçar-se guanyadors al "Shout & Play" de la Sala Razzmatazz de Barcelona fins actuar a l’escenari Cases de la Música de la Fira Mediterrània de Manresa a 2019. Sense oblidar-se, per suposat, de la gran actuació de la banda al Rabolagartija 2019, on presentaren el seu àlbum debut ‘Cuando mezclé coñac con café’.

Així i tot, Joni Canijo es prepara ara per arrencar la seva carrera en solitari, la senda del qual anirà en paral·lel a la de El Quinto Carajillo. I ho ha fet amb aquesta primera cançó, amb aquest primer “Matajare Viviré”, però que estem segurs que continuarà de manera imparable. Per què? Per la pròpia capacitat innata de crear de l’artista, que somia amb “poder donar color i llum a lletres més íntimes i personals, aquelles que continuen als calaixos”. Una manera molt particular de contar nous contes, noves vivències, noves històries.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat