Paula Jim publica el seu primer EP ‘Fronts Oberts’, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

22 de desembre de 2023 XARXA

Un treball discogràfic preciós, que ens ha enamorat des de la primera escolta i que ja és disponible des d’aquest divendres 22 de desembre

La millor cloenda, després d’haver-nos regalat els seus dos primers senzills d’avançament, “El Repte” i “Fènix”

Paula Jim està a punt de tancar el seu any de la millor manera possible: presentant el seu primer EP, ‘Fronts Oberts’. Un treball discogràfic preciós que arriba just després d’haver descobert les dues primeres píndoles de l’artista bagenca, “El Repte” i “Fènix”.

Un disc que ja s’ha convertit en tot un petit viatge per la cantautora emergent. I és que els sis temes que el conformen – cinc dels quals són en català -, ens transporten a l’àmbit més íntim i personal de la Paula Jim. Carregat de sensibilitat, veritat i realitat, la compositora ha estat capaç de mostrar-nos tal qual és.

Pel que fa a nivell musical, ‘Fronts Oberts’ neix d’una gran admiració cap a Coldplay. És per això que es barregen tants sintetitzadors amb sons particulars dels anys 80 amb estil pop actual. En aquest sentit, l’EP ha estat produït i masteritzat per Dani Salat, un jove productor de Barcelona.

Qui és Paula Jim?

Paula Jim és una jove cantautora emergent del Bages. Amb tan sols cinc anys ja va començar els estudis de piano a l'escola de música de Santpedor. Arran de la desmotivació per la impossibilitat de creació personal durant les classes i la implantació d'haver de tocar peces que no eren del seu estil, ho va abandonar amb dotze anys.

L'any 2018, gràcies a una trobada amb el que acabaria sent la seva ànima bessona, va ser l'any de la seva resurrecció en l'àmbit artístic i musical. Més endavant, va formar part de diferents grups musicals com a teclista, com per exemple amb Akelarre, un grup de versions. Ara, s'ha atrevit a encetar el seu projecte personal, amb el qual debutarà amb el seu primer EP 'Fronts Oberts' a finals de 2023.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat