SORDIDA ens regala el seu nou videoclip, "GOYA"

22 de març de 2024 L'HOSPITALET

"Goya" és la nova cançó de SORDIDA

SORDIDA publica “GOYA”, el segon avenç del seu nou disc, apropant el projecte a un pla cinematogràfic. Arquitectura, música i cinema es troben en aquest segon senzill amb un videoclip dedicat al mestre de les ombres i sota l’ajuda de la Beca Creació de Cases de la Música.

Aquest 2024, SORDIDA preparen un nou àlbum que comptarà amb múltiples amics del gremi.
Amb un so més madur i ambiciós, decideixen treballar amb aquells músics que admiren i que formen part de l’escena alternativa de Barcelona, ciutat que els ha vist créixer com a artistes.
TOT BÉ, primer àlbum debut, s’estrenarà el 26 d’abril i es presentarà en directe el 18 de maig en un increíble concert ple de col·laboracions d’élit: Adala, Tarquim, Lil Russia, El Noi de Tona, Cris López de la Prenda Roja…

Qui són SORDIDA?
SORDIDA són diggm’clua, KUYA i La Chunga, tres amics que van créixer junts escoltant els hits de bandes mixtes dels 2000 com Black Eyed Peas o The Fugees.
Amb els beats dels rapers KUYA i diggm’clua (PINASSA DEAL com a productors) porten un projecte de hip-hop en català amb la sonoritat de les rimes del rap yanqui i londinenc. Cantant de folklore i flamenc, La Chunga apropa el projecte al R&B i el neo-soul jugant amb les produccions dels seus companys, influenciats per Kaytranda, Madlib, Knxwledge o Disclosure. Junts contruieixen l’imaginari de SORDIDA amb un so personal que busca dibuixar diferents paisatges en l’escolta de la seva particular música.

El trio de música urbana, format per KUYA, diggm’clua i La Chunga, ha començat l’any anunciant l’estrena del seu àlbum de debut, un projecte que comptarà amb diferents col·laboracions de l’escena alternativa catalana i que veurà la llum a finals d’abril. Van començar aquest nou camí amb “KEEP ON”, un primer tast juntament amb l’Adala, que ens va transportar a la grisor i pes de la ciutat contrastat amb un optimisme tranquil, quasi alegre, davant les adversitats.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat