"Drama Nacional" és el primer senzill de Minibús Intergalàctic que treu sota el segell NEU!

03 d'abril de 2024 XARXA

"Drama Nacional" és el primer senzill de Minibús Intergalàctic que treu sota el segell NEU! i enregistrat per l'Upuntvuit

Es tracta del videoclip del senzill ‘Drama Nacional’. El que serà el seu primer LP ‘Meditacions des dels Miratges Mercúrics’. Primer disc d’estudi que trauran sota el segell de NEU!
Ensopits per les essències pàtries, el Minibús presenta aquest videoclip perquè exorcitzeu els vostres fantasmes nacionals. Un riff percutor, un fuzz esmolat, un orgue farfisero i una lletra irònica i desenfadada acompanyen melenes esperrucades, samarretes suades i icones nacionals en una capital que ha perdut la seva identitat. Una de les cançons més representatives a nivell conceptual que ens fa tota una declaració d’intencions.

Minibús intergalàctic són 5 col·legues que l'atzar ha fet reunir a Girona. L'amistat, la passió per la música i les ganes postpandèmiques de sortir de casa els va motivar a formar una banda de rock psicodèlic des de la inexperiència absoluta, i ja compten amb uns quants concerts a l'esquena.
Ara ens presenten el seu primer LP, Meditacions des dels Miratges Mercúrics, un cocktail metzinós de rock psicodèlic, acid folk i pop seixantero que s’estrenarà el dia 10 d'abril de 2024. Presentaran l’àlbum en primícia planetària gironina el divendres 10 de maig, en el marc del cicle A Prop, en una festa que us farà ballar, suar i tenir experiències properes a la dissolució de l’ego.



Què és el Programa de Suport a la Creació?

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-,han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat