SIRSASANA, el primer disc de "B de Banco"

10 d'abril de 2024 XARXA

SIRSASANA, el primer disc de "B de Banco"

L'egarenc Guim Martínez llança disc amb el projecte «B de Banco» sota el segell discogràfic de Cases de la Música

B DE BANCO és un grup que principalment fa rap en català i castellà amb l'ambició de fusionar-lo amb d'altres estils musicals. Durant aquests anys, han tingut l’oportunitat de tocar en escenaris tan emblemàtics com la Nova Jazz Cava de Terrassa o el Jamboree de Barcelona. D’entre els últims concerts que han fet, en destaquen l’haver estat inclosos dins de la programació de la Festa Major de Terrassa o la Temporada Terrassa Música Moderna. Tot aquest recorregut el complementen actuacions en festes majors de barri de la ciutat i alguna discoteca o sala en formats més reduïts.

El disc es titula SIRSASANA i el conformen 13 temes amb produccions i lletres pròpies. «El descriuria com una crònica emocionalment intensa, que relata la superació d’una etapa fosca.» assenyala l'autor Guim Martínez, «El punt de partida és l’època de més inestabilitat emocional i de salut mental que fa tres anys vaig viure.» Al llarg del treball, es desenvolupen una sèrie de noves perspectives i contradiccions, que van anar tenint lloc durant tot el procés viscut.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat