Gos Mullat publica el seu nou treball “Cumulonimbus”

19 d'abril de 2024 XARXA

Per fi, ja ho podem dir. 'CUMULONIMBUS' és tot vostre.

Avui publiquem el nou i flamant àlbum dels lleidatans Gos Mullat, una oda a l’amor imperfecte que pretén trencar les barreres del gènere i reivindicar una manera de viure alternativa a ritme de punk rock.


Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat