CÈLIA VILA PRESENTA EL SEU NOU DISC AMB EL SEGELL DE CASES DE LA MÚSICA

18 de setembre de 2020 XARXA

‘On tot comença’ és el nou treball discogràfic de Cèlia Vila, que ha vist la llum avui divendres 18 de setembre

Cèlia Vila està de tornada amb el seu nou treball discogràfic ‘On tot comença’, que ha vist la llum avui divendres 18 de setembre, sota el segell de Cases de la Música i tot just, després d’una intensa campanya de crowdfunding a la plataforma Verkami. Un EP que neix de la necessitat “d’explicar diferents inicis a través de les cançons i alhora, buscar un procés des de la foscor cap a la llum, destacant la història de cadascuna d’elles”, explica l’artista. A més a més, “aquest disc té una cronologia concreta, ja que les cançons que en formen part estan ordenades pel seu significat i, per tant, és com seguir la història a través d'un fil musical”, afegeix.

‘On tot comença’, de Cèlia Vila, ha estat producte de molts mesos de treball, en els quals totes i cadascunes de les cançons van adquirir una nova dimensió gràcies al treball en equip amb la resta de banda, formada per Rutxo Puig (bateries i percussions), Víctor Grané (piano i guitarra acústica) i Josep Pinyot (guitarra elèctrica i baix). Respecte al procés de creació i composició, la pròpia Cèlia Vila assegura que s’ha nodrit d’altres artistes com Judit Neddermann, Sofia Ellar, Joan Dausà, Jo Jet i Maria Ribot o Andrés Suárez, i explica: “Primer muntem l'estructura melòdica de la cançó amb el Víctor Grané i un cop tenim això, ho traspassem al grup i entre tots, acabem de polir. D'aquí és d'on prové la nova sonoritat d'aquest EP, de compartir”. A més, ha estat concebut a IndiStudios, baix els comandaments de Joan Antonell, encarregat de la gravació i la producció d’aquest; i Pedri González, al front de la masterització. Tots dos han sabut donar el seu toc especial, aconseguint un EP rodó.

Ara, malgrat la situació sanitària que estem vivint, miren el seu futur amb esperança i il·lusió. I és que si la situació ho permet, Cèlia Vila podrà presentar aquest nou treball en directe. La cita serà el proper 10 d’octubre a Cellers Abadal i seguirà totes les mesures sanitàries i de seguretat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat