Helena Camps publica el seu nou videoclip “We need a change”

05 de juny del 2024 XARXA

Helena Camps (@helenacampsmusic) estrena el videoclip “We need a change” gràcies a la beca de càpsules audiovisuals de Cases de la Música.

Aquest tema, que forma part del seu àlbum debut "Viu", publicat el març de 2023, és una cançó de protesta que connecta amb la injustícia, la ràbia i la tristesa del que està passant amb la sostenibilitat del planeta. Amb un estil jazzístic fusionat amb elements de hip hop, la cançó ressona amb un ritme únic, enèrgic i captivador.


Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat