La Clika obre les preinscripcions per la temporada 2024-2025

12 de juny de 2024 LA CLIKA PREINSCRIPCIONS

Després d'una temporada d'èxit en la que hem arribat de la mà de La Clika a les terres de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Andorra i les Illes Balears, obrim les preinscripcions per la pròxima temporada de Cantates d'aquest projecte.

Si la teva escola vol sumar-se a les més de 650 centres educatius del territori de parla catalana que formen part de La Clika i els teus alumnes als més de 26.500 infants que fan música a les aules amb el projecte, podeu inscriviu-vos a través de l'enllaç que us facilitem a baix.

A més, estrenem nous recursos pedagògics per a fer música, que posem a disposició de la vostra escola de manera totalment gratuïta: Ukusònics per a tocar l'ukulele, Toca Toca per a fer percussió corporal i el Donem la Llauna per a fer batucada.

Què és La Clika?

La Clika és un projecte social sense ànim de lucre que promou la música i la cultura a la infantesa. Connectem la música amb els nens i nenes a les aules a través de l'univers narratiu de nou personatges que formen la colla d'amics que dona nom al projecte. Ells i les seves aventures són el fil conductor de totes les iniciatives del projecte. A través de l'univers de La Clika, generem recursos gratuïts per enfortir l'aprenentatge musical als centres de primària, materials per a fer música en família i organitzem espectacles familiars i cantates escolars, que desperten l'amor per la cultura i la música en viu a la canalla. Amb un repertori d'11 cançons, La Clika també és un espectacle per festes majors i festivals. Un projecte que ha crescut dins i fora de l'entorn educatiu.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat