Siroll! publica el seu nou àlbum, Al Gra!

14 de juny de 2024 CM RECORDSMANRESA

Des de la muntanya, Siroll!, publica el seu nou àlbum 'Al Gra!', un llançament amb història al darrere que ja promet convertir-se en el més especial.

Per entendre-ho cal remuntar-se a la formació Hysteresis Of Anger, en la que militava Venty, guitarrista a Siroll!. El grup es va dissoldre a mig camí d'enllestir un nou disc i Venty va proposar a Siroll! recuperar aquelles cançons i donar-los una segona oportunitat. Aquest procés no només va comptar amb l'aprovació de Hysteresis of Anger, sinó que els va semblar una gran idea.

Així, la formació de crossover extrem va reprendre el projecte amb ganes, va remodelar els temes per portar-los al seu terreny i va refer les lletres des de zero. A més, va incloure 'Plou Poc, Però Pel Poc Que Plou, Plou Prou', un tema original de Siroll!. La seva tralla en català torna a brillar amb força i ja està disponible a tot arreu.


Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat