ELS BUCS DE LA MARFÀ PRESENTEN EL CONCURS #TALENTBUCS

1 d'octubre del 2020 XARXA

Els Bucs de la Marfà, la Marfà i Cases de la Música han publicat avui el concurs #TalentBucs, adreçat a bandes, artistes i cantautors de les comarques gironines.

Des d'avui i fins al pròxim 30 d'octubre els usuaris dels bucs i artistes del territori podran participar penjant un vídeo casolà al seu compte d'Instagram - amb banda o en solitari - amb una cançó pròpia en qualsevol idioma i gènere musical, utilitzant el hashtag #TalentBucs i etiquetant Casa de la Música de les Comarques Gironines.

La proposta que hagi obtingut més interacció podrà enregistrar la cançó sencera a l'estudi de gravació de la Marfà amb l'ajuda d'un productor musical, enregistrarà un clip amb els bucs com a esnceari i obtindrà la promoció de la cançó a través de les xarxes de Cases de la Música i distribució a les plataformes digitals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat