CASES DE LA MÚSICA RECORDS PRESENTA EL NOU TEMA DE VNX: “PELI I MANTA”

16 d'octubre de 2020 XARXA

Des d’aquest divendres 16 d’octubre, el nou tema de VNX “Peli i Manta” es troba disponible plataformes digitals, encara que ens queda gaudir del seu videoclip, que veurà la llum aquesta mateixa tarda

Va donar el gran salt el darrer 2019, quan va irrompre amb els seus primers temes, “Crush” i “Errors”. Però és que en aquest 2020 tan complicat, VNX no ha deixat de crear, compondre i publicar autèntics hits. Així és com van arribat singles com “Drogadicte”, “Independència”, “Segon Plat” i “Festa Major. Però és que l’última demostració ha estat aquest “Peli i Manta”, que ha vist la llum aquest divendres 16 d’octubre a plataformes digitals, sota el segell de Cases de la Música (igual que les seves cançons anteriors). Una cançó que ja podem posar en bucle, mentre arriba aquesta tarda de divendres el seu respectiu videoclip.

L’artista bagenc dona un nou pas al front amb aquest “Peli i Manta”, on torna a mostrar la seva essència, on torna a barrejar diferents estils, que van de l'electrònica fins la música urbana i llatina. Tot allò sense perdre de vista la lletra, on treu la seva part més personal, on canta a l’amor, però filant a la perfecció amb multitud d’elements de la cultura millennial i on fa referències clares als diferents continguts de l’expandida i reconeguda plataforma de televisió Netflix. ‘La Casa de Papel’, ‘Vis a Vis’, ‘Narcos’, ‘Élite’, ‘The Blacklist’, ‘Merlí’, ‘Toy Boy’. Qui no ha escoltat parlar d’elles o inclòs les ha vist?

Talent i treball, les claus de l’èxit del jove artista, que continúa el seu camí pisant fort. Preparats, perquè VNX hi és aquí per quedar-se.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat