‘LA MAQUETA’, NOU TREBALL DE ABIERTAS HASTA EL AMANECER, JA ÉS DISPONIBLE A TOTES LES PLATAFORMES DIGITALS

23 d'octubre de 2020 XARXA

Abiertas Hasta el Amanecer estan de tornada amb el seu nou àlbum, ‘La Maqueta’, que des d’aquest divendres 23 d’octubre està disponible a totes les plataformes digitals. Un nou treball discogràfic editat per Cases de la Música Records i enregistrat a STRK LAB, promet revolucionar a tothom. De fet, la mateixa banda ens parla d’aquesta manera sobre el seu treball: “Un total de 8 batecs, caracteritzats per bones melodies i altes dosis de sentiment. Veus afilades com en aquells temes més elèctrics d’Anticuerpos, amb tornades que es claven en lo més profund i lletres amb vivències reals cantades en primera persona; de lluita, però també d’escopinades contra els sectors, encara, més tradicionalistes d’aquesta societat gris. La música, ni més ni menys: Punk Rock! Instruments que sonen gràcies a hores i hores de local”.

Si el feminisme té moltes cares, elles són la de la provocació, però a la vegada la de lluita, la del macarrisme, però sobretot la de la perseverança. I així ho han demostrat en aquests 8 nous temes. Un disc rodó que arrenca amb la potent i eficaç “No hay mañana”. Lírica aguda i punyent a la que continúa una segona pedrada que porta per títol “Me fui a ser feliz”, perfecta per somiar en mode repeat, com elles asseguren. I per quan vulgueu pujar la temperatura al roig viu, poseu en bucle “Abierta”, la cançó que dona nom a la banda i que sabem segur que es convertirà en himne. I com tot bon àlbum, aquest dona grans girs com el que s’aprecia a “Hija de la locura”, que ens mostra a unes Abiertas Hasta el Amanecer més fosques, mostrant-se com les grans aliades de la nit i de les bruixes. Amb la força i la potència que li’ls caracteritza, “No se vais a hacer callar” és el següent tema, un crit contra el masclisme arrelat i tòxic que encara impera, i el millor exemple de que la sororitat ha de ser la nostra màxima diària. No falta tampoc la balada “Despedida”, on l’amor i el desamor es converteixen en el fil conductor perfecte, i on les metàfores que disparen tot tipus de sentiments en forma de melodía es troben a l’ordre del dia. Las medias tintas, no pintan nada. “En ti” i “La credencial” tanquen aquesta primera carta de presentació al més pur estil Abiertas. “Reír! Sentir! Vivir! En ti!!”.

Un treball de lo més potent aquest. Un treball amb el qual Abiertas Hasta el Amanecer donaran molt que parlar. ‘La Maqueta’ ja és nostre, sols queda gaudir d’ell.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat