CONCURS DE BANDES HOSPISONA - EDICIÓ 2021

26 d'octubre de 2020 XARXA

EL CONCURS MUSICAL OBRE LES INSCRIPCIONS. Hospisona busca la banda revelació 2021. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet juntament amb la Casa de la Música de L’Hospitalet organitzen, un any més, el concurs de bandes que pretén trobar i recolzar el talent musical de joves emergents. Un espai perfecte perquè les bandes mostrin el seu projecte i que poden oferir damunt un escenari.

La banda elegida rebrà un premi substanciós, una Beca d’Acompanyament de les Cases de la Música que inclou: 3.500 € en efectiu per invertir en el desenvolupament del projecte musical, enregistrament en estudi, producció de directe, càpsula audiovisual i assessorament en aspectes com estratègia de comunicació, introducció al mercat musical, mercat digital.

La recepció d’inscripcions serà del 26 d’octubre al 30 de novembre. De totes les bandes inscrites el jurat escollirà 9 que faran concerts en directe els dies 16, 17 i 18 de desembre. Els concerts s’emetran via streaming des de la web: www.hospisona.cat. D’aquests 9 grups quatre arribaran a la final. 1 escollit pel públic i 3 pel jurat. La final serà, via streaming, el dia 21 de gener a la Salamandra. La tria del guanyador serà mitjançant votació del jurat. El jurat està format per 5 persones: productors musicals de la Casa de la Música de L’Hospitalet i per professionals del sector musical local.

Inscripcions obertes!

El període d’inscripció està obert del 26 d’Octubre al 30 de Novembre. Informa’t de les bases i premis del concurs i omple el formulari d’inscripció.

No perdis l’oportunitat de ser l’artista revelació de 2021 !

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat