KORRUPTION FOUND COMENÇA A TREBALLAR AMB EL SEGELL DE CASES DE LA MÚSICA

02 d'abril de 2020 MANRESA

La banda de death metal Korruption Found i el segell de Cases de la Música comencen a treballar en lo que respecta a distribució digital
La banda de death metal Korruption Found i el segell de Cases de la Música comencen a treballar junts en lo que respecta a distribució digital. Motiu pel qual ja podem trobar a plataformes digitals els dos treballs dels barcelonins: el seu primer 'Déus del Genocidi Caníbal' i el seu nou 'Maledicció'.

El ampli recorregut de Korruption Found

Ha passat temps des de que veguera la llum aquel primer 'Déus del Genocidi Caníbal'. S'apropava el moment d'irrompre amb nou treball: s'apropava l'era de 'Maledicció'. Un nou treball que vé fer afermar encara més la banda, per reforçar la seva idea, el seu caràcter, la seva musicalitat que juga amb els millors sons del death metal. Una sonoritat que han lograt de manera brillant amb l'ajuda d'Àlex Vivero (component dels Elefantes, entre altres). Així és com podem trobar tota una caixa de sorpreses: des dels riffs més potents als loops més enèrgics. La combinació perfecta per sorprendre'ns.

A tot allò, la imatge que acompanya les cançons també està molt treballada: un concepte que barreja a la perfecció el món de la guerra civil, el "Mal", els còmics, l'anarquisme primitiu.

Korruption Found és, sense dubte, una gran sorpresa carregada de talent.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat