L'OSIC CONVOCA UNA LÍNIA NOVA DE SUBVENCIONS PER COMPENSAR LES PÈRDUES PER LA CANCEL·LACIÓ DE CONCERTS O ESPECTACLES EN FESTIVALS DE MÚSICA

4 de novembre de 2020 XARXA

El Departament de Cultura convoca una nova línia d'ajuts per cancel·lacions ocasionades per la COVID-19, aquest cop destinada únicament a l'àmbit de la música.

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha obert una nova línia d'ajuts per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Unes subvencions emmarcades en el pla de rescat del sector cultural que el Departament de Cultura ha engegat per pal·liar els efectes de la declaració d'estat d'alarma, i les bases del qual estan publicades des d'ahir.

A qui van destinada la convocatòria? A les persones físiques empresàries, societats civils i mercantils, i entitats privades sense ànim de lucre que havien estat contractades o tenien compromisos de les entitats organitzadores per realitzar concerts o espectacles de caràcter professional en festivals de música.

Quins són els requeriments? Que les persones sol·licitants tinguin el seu lloc d'actuació principal a Catalunya i que realitzin activitats culturals remunerades.

Com sol·licitar-la? Aquesta línia de subvencions es tramita telemàticament, motiu pel qual és necessari disposar d'un certificat digital per signar el formulari de sol·licitud. Mentre que el termini de presentació de sol·licituds és del 3 al 30 de novembre de 2020 (ambdós inclosos).

Quina és la dotació pressupostària? És de 500.000 euros. L'objectiu és compensar la reducció d'ingressos corresponents als concerts o espectacles previstos en festivals de música cancel·lats durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

En cas de dubtes, es pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat