Pol Bordas, Premi Cases de la Música - Sona9 2020

19 de novembre de 2020 XARXA

El Premi Cases de la Música, al grup amb més projecció de futur segons els professionals de les mateixes Cases de la Música de Catalunya, se l'ha endut el raper gironí Pol Bordas, i consisteix en un programa anomenat Incubadora Musical, que inclou assessorament, seguiment de la carrera musical de l'artista i ajut a la creació, amb l’objectiu d'ajudar el grup o solista a fer un salt qualitatiu en la carrera musical.

Els manacorins Reïna guanyen el Sona9 2020. Els manacorins Reïna han guanyat el concurs Sona9 2020 en la final en directe celebrada aquest dimecres 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt, a porta tancada i amb les mesures sanitàries exigides. Aquest guardó els suposarà l'enregistrament d'un EP i d'un videoclip, material musical, una minigira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, el BAM - La Mercè i les Festes de Santa Tecla, i una campanya de publicitat i promoció a iCat, TV3 i Enderrock, entre d'altres premis.

El premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona9, ha estat atorgat a la banda de punk-rock terrassenca Les Buch. El premi en l'enregistrament a Bucbonera Studios i edició digital d'un senzill amb dues cançons, la gravació d’un videoclip, material musical i una minigira en diferents festivals i mostres musicals de Catalunya. Finalment, el Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat, ha estat pel cantautor de Collbató Lles, i comporta material musical per valor de 600€ i una minigira en diferents festivals i mostres musicals de Catalunya.

El premi per Votació Popular Verkami, dirigit al grup amb més vots del públic durant la fase preliminar del Sona9, se l'ha endut la formació vigatana Efímer, i consta de 1.000 euros en material musical.

El dissabte 21 de novembre, a les 21.55h, el Canal 33 oferirà un especial del programa Sona9 amb un resum del concert final de la 20a edició del concurs.

Fotografies: Carles Rodríguez / Font: Sona9 - Enderrock.cat

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat