El sector discogràfic s'uneix per llençar MúsicaKm0.cat

9 de desembre de 2020 XARXA

Sota el lema "La teva música, molt més a prop del que t'imagines" i el nom "MúsicaKm0.cat", la campanya gira entorn del concepte que tant compositors, productores, artistes, tècnics de so, segells discogràfics, botigues de discos... i, per descomptat, consumidors formem part d'una mateixa comunitat i que tots i totes som importants i imprescindibles a l'hora de fer créixer la música Km0.

Amb aquest missatge, la campanya arrencarà primer a premsa, ràdio, punt de venda i xarxes el dia 1 de desembre i tindrà el seu moment àlgid el dia 9 amb el llançament de l'espot de televisió i el concurs impulsat per artistes i ambaixadors a les xarxes. Així es pretén impulsar el sector discogràfic i el consum de la música km0 tant a botigues com a través de les plataformes digitals.

Per fer-ho, s'ha creat un perfil a Spotify (MúsicaKm0.cat) amb 16 Playlists que tenen l'objectiu d'esdevenir un canal de referència de la música catalana. Novetats Catalunya, Èxits Km0, Música amb accent català, Electrònicat, Música urbana D.O. o Pop rock made in cat són algunes d'elles, però també n'hi ha de clàssica o per menuts. Dins del perfil trobarem una acurada selecció amb els èxits i referents de tota la nostra música. Al perfil s'hi podrà accedir des de la mateixa plataforma o des de la web creada per donar visibilitat a la campanya.

També en el punt de venda, el consumidor trobarà la MúsicaKm0.cat amb un distintiu, així com tota la informació sobre la campanya que durarà fins a finals de gener i que ha comptat amb el suport del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.

El missatge és clar: REGALA. SENT. COMPARTEIX Música km0

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat