Borja Olalla i VNX presenten els seus nous singles, que han vist la llum sota el segell de Cases de la Música

11 de desembre de 2020 XARXA

Borja Olalla s’ha aliat amb Àuria Franch al nou tema de l’artista manresà, “Time to begin again”

VNX continúa amb la seva carrera ascendent i publica el seu nou single, “6 AM” junt a Margot

Divendres 11 de desembre i dia de llançament a Cases de la Música. Des d’avui, els nous singles de Borja Olalla en col·laboració amb Àuria Franch (“Time to begin again”) i de VNX amb Margot (“6 AM”) hi son disponibles a totes les plataformes digitals. Però que hi trobarem a aquests dos senzills?

D’una banda, a “Time to begin again”, l’artista manresà Borja Olalla s’ha aliat amb Àuria Franch, per reflexionar, a ritme de folk americà, sobre com començar de nou sense arronsar-se a les dificultats de la vida. Una essència que s’aprecia molt bé, ja que la cançó té un inici molt fosc, per acabar esclatant d’optimisme. Un missatge que parla de la superació personal i de com reinventar-nos. “Sovint ens trobem estancats i sembla que no hi hagi sortida, però la resposta és dins nostre”.

D’altra banda, VNX ha atacat de nou amb el llançament del seu tema “6 AM”, en col·laboració amb Margot. El jove artista és una de les grans promeses del gènere urbà, i és que va irrompre el darrer any 2019 amb el que foren els seu primers singles, “Crush” i “Errors”. Uns temes als quals van seguir molts més durant aquest 2020, i és que ni la complicada situació el va frenar. Així és com van arribar posteriorment, “Drogadicte”, “Independència”, “Segon Plat”, “Festa Major” i el darrer “Peli i Manta”.

El treball des de Casa de la Música Records

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer recolzament per accedir al mercat discogràfic.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat