MIM A LH

del 16 al 20 de desembre 2020 L'HOSPITALET

L’Associació de Dones de la Indústria de la Música (MIM) vol tancar aquest 2020 oferint una sèrie d’activitats al voltant de feminisme i música a L’Hospitalet de Llobregat, ciutat amb una dilatada i extensa trajectòria musical.

Entre els dies 16 i 20 de desembre, els actors fonamentals de la vida cultural de la ciutat, les seves sales de concerts i espais culturals, acolliran concerts, dansa, literatura, documentals i xerrades. Tot això amb una fi solidària: la recaptació de les activitats anirà destinada a la Associació Dones Sant Josep de L’Hospitalet, que neix de i per a dones víctimes i supervivents de violència de gènere.

Per a això comptarem amb la gran Ana Tijoux, nomenada segons la BBC una de les 100 dones més inspiradores i influents del món en 2020; Anna Andreu, presentant el seu nou projecte en solitari i Raquel Lúa, proposta musical provinent del Cabal Musical, projecte d’innovació social impulsat pel Taller de Músics per a la inclusió d’artistes de barris i zones desfavorides que es basa en l’acompanyament artístic a joves talents musicals.

En col·laboració amb el Festival de cinema documental de música In-Edit, es projectaran dos documentals realitzats per dones.

Xerrarem amb Alfred Crespo, codirector del magazine Ruta 66, i Consol Sáenz, directora del programa radiofònic ‘Terrirori Clandestí’ de Radio 4 de RNE.

Finalment celebrarem una Jornada sobre literatura infantil amb perspectiva inclusiva i activitats familiars vàries.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat