La FiM de Vila-seca reneix i obre convocatòria artística

18 de desembre de 2020 XARXA

La FiM. Fira de música emergent i familiar de Vila-seca reneix com a cita, aparador i mercat de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

La FiM. Fira de música emergent i familiar de Vila-seca reneix com a cita, aparador i mercat de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya. S’adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals.

La FiM Vila-seca torna renovada després de 5 anys. Compta amb el bagatge de setze edicionsAbre en nueva ventana, que la van situar com a epicentre de les propostes musicals emergents de Catalunya i els territoris de parla catalana, i com a pol de dinamisme del sector. És un retorn amb vocació ampliada, ja que es proposa treballar amb els fonaments de la cultura musical del país: la població infantil i jove, els músics emergents, i les propostes innovadores i arriscades. Es tracta d’impulsar el sector i l’escena des de les bases, i de reforçar la pedrera de creadors i de públics, des de la transversalitat, la innovació i el territori.

Quan? Aquesta dissetena edició de la FiM Vila-seca tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021.

Per què? La FiM Vila-seca constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu en un moment de crisi i reptes fonamentals. Als ràpids canvis en els hàbits de consum cultural s’hi suma el fort impacte que la Covid-19 té i tindrà sobre el sector. En aquest sentit la FiM advoca per la cohesió i la cooperació estratègica de tots els agents implicats. I vol contribuir a donar resposta a les necessitats d’espais d’exhibició, contactes professionals i suport a la innovació creativa.

La FiM Vila-seca vol apostar per les propostes que: abordin el repte digital i tecnològic; responguin als continus canvis en els canals, formats i llenguatges de creació, difusió i consum culturals; i puguin afrontar situacions com la crisi de la Covid19 en termes d’innovació, adaptabilitat i resiliència. La FiM Vila-seca treballa per ser trampolí d’aquestes propostes, en l’acompanyament artístic i en la recerca d’espais d’exhibició.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat