Hoven presenta el videoclip de “Away”, vídeo enregistrat gràcies al Programa de Suport a la Creació

22 de gener de 2021 XARXA

Va ser anit quan va veure la llum el nou videoclip de Hoven, enregistrat gràcies al Programa de Suport a la Creación, on el jove artista va resultar becat amb l’ajut de les càpsules audiovisuals

La cançó seleccionada ha estat “Away”, la qual formarà part del doble single de Hoven, anomenat ‘Away/Wave’

Hoven va presentar anit 21 de gener, el videoclip de la seva cançó “Away”, una càpsula audiovisual enregistrada gràcies al Programa de Suport a la Creació, amb el qual va estar becat l’artista amb l’ajut de càpsules audiovisuals.

La cançó escollida va ser aquest “Away”, ja que és un dels temes més especials per l’artista, ja que formarà part del seu projecte: un doble single que s’anomenarà “Away/Wave”. A més, està carregat d’un missatge molt profund i necessari en aquests moments. I és que intenta empatitzar i treure a relluir la realitat de totes aquelles persones que no tenen més opcions que marxar del seu país, per buscar una vida millor. Sols ells saben què és deixar enrere als seus familiars i amics, a canvi d’una mínima possibilitat o promesa de que tindran un futur millor. Esperances que en cap moment saben si es podran complir.

Respecte al videoclip, amb el qual s’ha posat baix la direcció de Borja Olalla, l’artista explica que feia temps que la tenia en ment. “Crec que la cultura és una molt bona eina per denunciar i tractar problemes com aquest. Encara avui, moren milers de persones intentant creuar la Mar Mediterrània, i ara és el moment de crear consciència. I és que amb la pandèmia, sembla que aquesta problemàtica ha desaparegut dels mitjans de comunicació”. És per això que va comptar amb la col·laboració de l’associació “Lleida pels Refugiats”.

QUI ÉS HOVEN?

Hoven és un nou projecte indie-folk del cantautor Pol Joven. Després de la separació de l’antic grup Thinkin' Wild, decideix emprendre la seva carrera en solitari, tenint així un caire més emotiu i intimista.

A l’hora de compondre, Hoven s’inspira en viatges, paisatges i vivències i les obres agafen referències a artistes com Ben Howard, Bon Iver, John Prine o John Denver.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat