Kresko comença 2021 presentant els seus nous singles “Prisma”, “Teletransport” i “Intrusion”, sota el segell de Cases de la Música

29 de gener de 2021 XARXA

Després d’un fructífer 2020, al qual hem pogut escoltar multitud de les seves composicions, Kresko comença aquest 2021 de la mateixa manera: amb el llançament de “Prisma”, “Teletransport” i “Intrusion”

Uns primers llançaments, que han vist la llum sota el segell de Cases de la Música, i als qual seguiran molts més aquest any

Kresko està de tornada aquest 2021, Kresko ha tornat a irrompre amb les seves noves composicions. I és que durant aquest primer de gener, ha presentat tres nous singles. “Prisma”, “Teletransport” i “Intrusion”, que han vist la llum sota el segell de Cases de la Música, ja són nostres.

Fidel a la seva essència, que ja va començar a mostrar al seu treball debut (‘Turn On The Mass’) i els seus darrers temes, signa la seva tornada, a ritme d’electrònica i música dels 80 i 90. Tot allò, seguint l’estela que ja ha anat marcant els darrers mesos. Jean Michel Jarre, Kraftwerk, Orbital, Plaid, Mike Oldfield, Genesis i inclòs Avicii són algunes de les seves influències més marcades. Influències a les quals ens pot recordar les seves cançons.

D’alma inquieta i creativa, Kresko no ha deixat de compondre. I és que per ell, la música és una forma de vida. “Sempre ha estat una part molt important per mi, sempre he tingut la necessitat de crear; i ara em sento en l’obligació de publicar-la”, ens explica. “Soc feliç creant música, però crec que ho seria més, si aquest arrivés a la gent”, afegeix.

Respecte a les seves composicions, Kresko assegura que cada cançó pertany a una idea pròpia i diferent. “A vegades, t’arriba una melodía al cap i la trasllades al DAW, o simplement comence amb uns timbals, i llavors intuitivament et deixes anar i va sortint la idea”. I afegeix: “el procés creatiu és el que més disfruto i en la qual, més còmode em sento”.

Sense dubte, Kresko desprén talent i així ho reflexa en totes les seves composicions. Composicions que gaudirem durant tots els propers mesos.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat