El Black Music Festival presenta una nova edició que es prolongarà tot l'any

3 de febrer de 2021 XARXA

Aquesta edició especial començarà el març i acollirà concerts i activitats tot el 2021

El primers caps de cartell seran els nord-americans Snarky Puppy i el francès Ben L’Oncle Soul

El Black Music Festival presenta aquest 2021 una Edició Especial que començarà al març, les dates habituals del festival, però que s’allargarà durant tot l’any. El 2021 serà encara un any incert i complicat pels festivals, és per aquest motiu que el gran festival de música negra de Catalunya ha plantejat una edició diferent que comptarà amb una programació de concerts i activitats sostinguda fins a finals d’any sota la marca Black Music Festival Edició Especial. D’aquesta manera es vol garantir una programació el més semblant possible a la que s’ha plantejat en edicions anteriors i alhora assegurar que tots els concerts seguiran les mesures de seguretat pertinents.

Els primers caps de cartell que s’anuncien del Black Music Festival Edició Especial seran Snarky Puppy (29 d’agost a L’Auditori de Girona) i Ben L’Oncle Soul (6 de març a L’Auditori de Girona), però com sempre, el talent local també hi serà present amb noms com Las Karamba (19 de març a la Mirona de Salt), Lágrimas de Sangre (13 de març a la Mirona de Salt), Aiala (7 de març al Teatre Bartrina de Reus), Koko-Jean feat. Dani Nel·lo (5 de març a l'Auditori Espai-Ter) o La Sra Tomasa (12 de març a la Mirona de Salt).

Les entrades per aquest Black Music Festival Edició Especial van sortir a la venda el passat 10 de desembre. La direcció del festival vol remarcar que aquesta és una situació excepcional i que per tant, en futures edicions el Black Music Festival tornarà a les seves dates i programacions habituals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat