Alba Careta presenta el videoclip de “Brown Candles”, gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

10 de febrer de 2021 XARXA

“Brown Candles” és un dels temes inclosos al darrer àlbum de l’artista d’Avinyó, ‘Alades’, que va veure el darrer mes de setembre

Avui dimecres 10 de febrer, ha vist la llum “Brown Candles”, la nova càpsula audiovisual de l’Alba Careta, produïda gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música. Un videoclip, que ha estat creat baix els comandaments de Kevin Chepe i que va estar enregistrat a la Nau Bostik de Barcelona (tot i que la cançó es va gravar al cor del Conservatorium van Amsterdam Studio -2).

A més, aquest tema és molt especial per l’artista, i és que està inclós al seu darrer àlbum ‘Alades’, que va veure la llum al setembre. Una balada repleta de textures que ens transporta a les fredes tardas d’hivern a Amsterdam. Un espai sonor de tranquil·litat, intimitat i calma, inspirat en l'obra del trompetista californià Ambrose Akinmusire.

Alba Careta i la seva darrera joia, ‘Alades’

Com ja comentàvem, “Brown Candles” és un dels temes inclosos a l’últim disc de l’artista d’Avinyó. ‘Alades’ va arribar el passat mes de setembre, com una recopilació dels temes de la jove trompetista, inspirades totes elles en les vivències dels anys que Alba Careta va passar a Holanda. Ara, adquireixen una nova dimensió a aquest disc i arriben a la nostra vida a ritme de jazz sincer, orgànic i emocional. En certa manera, ‘Alades’ és una continuació del seu anterior, ‘Orígens’ (Blue Asteroid Records, 2018). I així és com tanca la seva etapa d’inspiració holandesa. “L'enyorança de viure lluny de casa, la curiositat per saber a on ens portarà la vida, i les ganes d'estar al costat de les persones que més vull, són alguns dels sentiments que trobareu en el nou disc”, explicava ella mateixa.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat