La Black Music Big Band presenta ‘RED HOT CHILI PEPPERS REVISITED (live Auditori de Girona)’, en format àlbum digital i concert pel Canal 33

04 de març de 2021 XARXA

L’estrena televisiva tindrà lloc durant la matinada del dijous 4 i el divendres 5 de març, a les 00.50h al Canal 33

L’espectacle inclou les cançons més emblemàtiques de la banda californiana amb arranjaments de vent creats per a l’ocasió

Avui, dijous 04 de març, a partir de les 00.50h, després de documental "Mantra, el so en el silenci", el Canal 33 emetrà en exclusiva el concert íntegre que la Black Music Big Band va fer a l'Auditori de Girona el passat 1 d'agost del 2020.

Es tracta del concert enregistrat en directe i que La BLACK MUSIC BIG BAND va presentar divendres 26 de febrer en format treball discogràfic: ‘RED HOT CHILI PEPPERS REVISITED (live Auditori de Girona)’ (RGB Suports), un àlbum digital que inclou les cançons més emblemàtiques de la banda californiana amb arranjaments de vent creats per a l’ocasió.

El funk-rock dels Chili Peppers passa pel sedàs dels arranjaments de vent creats pel director de la big band, Adrià Bauzó, expressament per a l’ocasió, en un repertori on no falten cançons emblemàtiques com “Californication”, “Under the bridge”, “Otherside”, “Around the World” o “Give it away”, així com d’altres menys habituals com “The Power of equality” o “Mellowship Slinky in B Major”. La força dels Red Hot Chili Peppers combinada amb la potència d'una big band dona un resultat realment sorprenent i contundent. L'àlbum en format digital estarà disponible a totes les plataformes de streaming el pròxim 26 de febrer, sota el segell RGB Suports.

Aquesta producció del Black Music Festival, Auditori de Girona i Cases de la Música es va estrenar en exclusiva al recinte de La Copa de Girona el febrer de 2020, i es va enregistrar en directe a l'Auditori de Girona el dia 1 d'agost del 2020, en un dels primers concerts post-confinament. Més de 30 joves músics de la Black Music Big Band hi han participat, i compta amb les col.laboracions del guitarrista i productor Lluís costa i Gabi Díaz a la veu.

La Black Music Big Band és un projecte formatiu del Black Music Festival i Cases de la Música, i està formada per joves nois i noies d'entre 15 i 25 anys. És la primera big band escola especialitzada en estils de black music com el funk i el soul.

Una nova edició del Black Music Festival

El Black Music Festival celebrarà el 2021 una edició que s’allargarà molt més enllà de l’habitual. La cita arrancarà al març, com sempre, i programarà concerts i activitats fins a final d’any. Així, per exemple, els nord-americans Snarky Puppy, caps de cartell destacats, actuaran a l´Auditori de Girona a l’agost. Altres artistes que el Black Music Festival Edició Especial va confirmar són el francès Ben L’Oncle Soul i també els catalans Lágrimas de Sangre, la Señora Tomasa, Aiala, Koko-Jean & The Tonics (feat Dani Nel·lo) i Las Karamba..

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat