OUR GARDEN NEEDS ITS FLOWERS

del 27 de febrer al 18 de juliol 2021 OUR GARDEN NEEDS ITS FLOWERS - Districte Cultural LH CONCERTS Tecla Sala

Districte Cultural de L’Hospitalet

• L'exposició "Our garden needs its flowes. Fluxos i narratives artístiques al Districte Cultural de L'Hospitalet" proposa una lectura de l'actual context artístic del Districte Cultural a través de les arts visuals, la música i el disseny.
• El projecte, comissariat per David Armengol i Albert Mercadé, s’acompanya d’un programa d’activitats, concerts i exposicions temporals amb l'objectiu de posar de manifest la diversitat creativa de la ciutat.
• La mostra es podrà veure des de demà dissabte 27 de febrer fins al 18 de juliol al Centre d'Art Tecla Sala a L'Hospitalet.

Des del 2015, més de 500 artistes i agents culturals han escollit la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat com a destí creatiu. Músics, dissenyadors i artistes visuals conviuen avui en espais rehabilitats de l’antiga zona industrial de la ciutat, que s’ha erigit com un dels principals pols culturals de l’àrea metropolitana.
L'exposició "Our garden needs its flowers. Fluxos i narratives artístiques al Districte Cultural de L'Hospitalet" vol donar a conèixer els diversos fluxos, sinèrgies i relats artístics que es donen al Districte Cultural des d'una aproximació natural i espontània, a través d'una selecció de 50 artistes visuals de diferents generacions, músics i 10 dissenyadors.
Aquest projecte organitzat i produït pel Centre d'Art Tecla Sala i el Districte Cultural de L'Hospitalet ha estat comissariat per David Armengol i Albert Mercadé. Un equip de dissenyadors de L’Hospitalet, comissariats per l’estudi DOES Work, ha coordinat la imatge gràfica i el disseny general del projecte a partir de materials d’origen local i en estret diàleg amb les obres dels artistes.

Idea i Producció Musical > Sala Salamandra amb Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet.

La música i el so s’incorporen a l’exposició a través de l’espai Belvedere, un escenari dissenyat pel binomi d’arquitectes TAKK (Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño) que acollirà la programació musical que ha confeccionat la sala de concerts Salamandra amb la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet.

• Dj. 11 de Març – Neus Borrel i Bru Ferri
• Dj. 08 d’abril – The Zephyr Bones
• Ds. 01 de maig – Aiala
• Dj. 17 de juny – Anabel Lee

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat