Borja Olalla presenta el seu tercer senzill “You Better Call Me”

12 de març de 2021 XARXA

Aquesta cançó és un homenatge a totes aquelles persones que cada dia es dediquen a ajudar a la resta

“You Better Call Me” ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

L’artista manresà Borja Olalla presenta avui dia 12 de març el seu tercer single amb el segell de les Cases de la Música Records. “You Better Call Me” és una cançó que transmet optimisme i calidesa, i des d’aquest divendres es troba disponible a totes les plataformes digitals.

Que trobarem en aquest nou senzill?

Per la creació i composició d’aquesta cançó, Borja Olalla s’ha inspirat en la història real d’un suïcidi que es podria haver evitat demanant ajuda. Però no sols això, ja que aquest “You Better Call Me” amaga darrere seu altres reflexions profundes sobre la religió, el maltractament, i la depressió. “És una cançó dedicada a totes aquelles persones que ajuden al seu dia a dia i, concretament, a la meva parella que és infermera i a la meva mare que és terapeuta”.

Aquest single, que recorda a temes de Tom Petty o Bob Dylan, ha comptat amb la col·laboració a l’estudi de Marc Badia a la guitarra elèctrica; Helena Cullaré a la flauta i a les veus; i Àuria Iglesias al violí. A més a més, s’ha registrat a Westerlies Studio.

Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a les formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer recolzament per accedir al mercat discogràfic.

Sota aquest segell discogràfic, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat