MayOneDay debuten amb el seu EP ‘For those who are still waiting for the call’, que veu la llum sota Casa de la Música Records

30 d'abril de 2021 MANRESA

Un primer treball nascut durant la quarantena, que està carregat de temes reflexius, propers, íntims i dolços

A més, arriba tot just després de que la banda manresana irrompés amb el seu últim single, “Make It Right”

Sumem un nou llançament a Casa de la Música Records, en aquest últim divendres d’abril. I és que la banda manresana MayOneDay han publicat el seu EP debut, que porta com a títol ‘For those who are still waiting for the call’. Un primer treball discogràfic nascut durant el període de quarantena, i que està carregat de cançons reflexives, properes, íntimes i dolces. Just el que necessitàvem en aquest present de desil·lusions i contradiccions: una banda que ens endinsi en un món alternatiu, ple de melodies reverberades i guitarres nostàlgiques. Tot un crit a la introspecció i superació.

Qui són MayOneDay?

MayOneDay és una banda manresana, creada per tres joves amb ganes de parlar del tot i el res. Una banda nascuda amb la intenció de recrear un espai on tothom s'hi senti segur i inclòs, i en el qual poder-se refugiar en la nostra música.

Van irrompre amb molta força fa uns mesos amb el llançament del seu single “Make It Right”. I ara ho han tornat a fer amb el seu EP de debut, ‘For those who are still waiting for the call’. Però és que aquest sols és l’inici de tot el que està per venir, i és que durant els propers mesos arrasaran amb l’arribada del seu primer videoclip i amb el concert KM.0 que donaran a la Sala Stroika. Dues oportunitats que arribaran gràcies al Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música, amb el qual han estat becades.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat