ARC organitza unes jornades sobre programacions segures en temps de pandèmia

12 de maig de 2021 XARXA

L'associació ARC posa en marxa diferents jornades formatives per impulsar la indústria de la música en aquests moments complicats

La situació per la qual han passat les programacions en general i les municipals en concret durant el 2020, amb una allau de suspensions i greus repercussions pel sector, ens ha fet reflexionar al voltant de la necessitat de posar en valor la seva importància. És de tots conegut que potser tota aquesta programació de base no té el protagonisme mediàtic que tenen els grans festivals, segurament perquè sempre donem per descomptat que les festes majors hi són, hi seran i sempre amb públic garantit doncs hi assisteix gratuïtament en la majoria dels casos. No ha estat fins que hem viscut aquesta situació extraordinària que s’ha comprovat la seva fragilitat, i s’ha vist la gravetat que suposa perdre gran part d’aquest circuit.

Per aquest motiu, l’associació ARC ha impulsat la creació d’unes jornades que posen el focus en la informació que aportaran experts en cadascuna de les matèries. I és que, en moments com aquests és molt important tenir una visió i un anàlisi extern i científic que ens permet una seguretat a tots els implicats per poder programar en temps de pandèmia. Anar molt més enllà de les sensacions o les percepcions i anar a les xifres i a les proves, amb la seva posterior anàlisi i avaluació fetes per professionals referents en el camp de l’economia, la salut o i els aspectes legals, sense oblidar les polítiques culturals.

Tot això amb la voluntat de posar llum sobre el fet que ens cal mantenir aquestes programacions perquè són necessàries i possibles: Donar informació i eines útils a qui programa, però també a qui les ha de produir i sense oblidar a qui ha d’assistir als concerts.

Aquestes sessions es desenvoluparan durant els dies 18, 20 i 21 de maig a la Casa SEAT de Barcelona. Podeu consultar les diferentes xerrades i horaris, a la web de l'associació ARC.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat