La Ska Brass presenta el videoclip de “La Ska Brass (10 Anys)”, gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

19 de maig de 2021 XARXA

La Ska Brass, Com una cabra!

La Ska Brass compleixen 10 anys, i ho han cridat als 4 vents. El grup de Ska-Punk vilanoví guanyador de la beca de suport a la creació de videoclip ens anuncien amb el seu nou videoclip la que tenen preparada per la seva festa d’aniversari.
Amb un nou single anomenat “La Ska Brass” (igual que el grup) ens conviden a l’esdeveniment de la dècada, el concert de celebració dels 10 anys, animant-nos a totes a assistir a la seva festa.
10 anys de trajectòria, fent el cabra per tota la península és el reclam per a no perdre´t la que es muntarà!

Ha estat un any complicat, amb tots els concerts de presentació del seu últim disc “Mírela” cancel·lats a causa de la pandèmia, així que les ganes de la pròpia banda per a fer el show no poden ser més.

La Ska Brass va debutar l’1 d’octubre de 2011 a Barcelona, així que la data triada és l’1 d’octubre de 2021 a Barcelona, celebraran més literal que mai els 10 anys d’aquell dia. T’ho perdràs?

*Venda d'entrades a Entradium.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat