El Sinvergüenza presenta el seu tercer senzill d’avançament, “Quiérete”

17 de març de 2023 XARXA

L’Àlex Casanova continua desvetllant totes les cançons que formaran part del seu primer treball discogràfic i amb aquesta tercera, ens envia un missatge molt necessari i positiu

Una vegada més, l’artista i compositor al qual vam conèixer per El Quinto Carajillo ha confiat a Casa de la Música Records per publicar el seu nou tema

Ha passat molt temps d'ençà que coneixerem a l'Àlex Casanova com a percussionista d'El Quinto Carajillo. Una primera presa de contacte amb el món de la música, que l'ha impulsat a continuar creant música, dintre i fora d'aquest potent grup. Però és que ara, ha fet el gran salt i ha decidit començar a rodar el seu projecte més íntim i personal.

Tal és així que, de manera paral·lela a El Quinto Carajillo, ens ha presentat ja les seves dues primeres cançons sota el nom d’El Sinvergüenza. I és que després d'enamorar-nos amb les seves iniciàtiques “Para ser feliz” i “A disfrutar”, Àlex ha fet un pas endavant amb el tercer i necessari tema “Quiérete”. Necessària i positiva a parts iguals, aquesta joia musical ens parla sobre la resiliència, la proactivitat i l'addicció a les pantalles. Una nova rumba que arriba per posar-nos en òrbita i que ha comptat amb la producció musical d’Antonio El Remendao, igual que la resta de l’àlbum.

Qui és El Sinvergüenza?

El Sinvergüenza és l'alter ego de l'Àlex Casanovas, un psicòleg, músic i percussionista de la banda bagenca El Quinto Carajillo. Després de molts anys d'experiència dintre de l'escena rumbera, l'artista enceta un nou projecte en solitari, que viatja en paral·lel al de la seva formació musical. Així neix aquest particular personatge, que reuneix a la perfecció algunes de les seves passions: la psicologia, la música, la formació i l'humor. Aquests són els eixos primordials d'El Sinvergüenza. Tant, que ha donat vida i forma a algunes de les seves cançons terapèutiques més importants per ell fins ara, com ara "Despertar", "A disfrutar", "Quiérete", "Tú también" o "Amor Perruno".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat