El Programa de Suport a la Creació Musical està dirigit a músics i formacions novells i/o emergents. Es tracta d'ajudes a cost zero en diferents àrees: enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals, participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa, ajuda a l’autoria/composició en col·laboració amb la Fundació SGAE i l'actuació als escenaris locals del projecte KM.0.

Entre les formacions musicals que han estat becades pel nostre Programa de Suport a la Creació, trobem a Tribade, Relat, Sara Roy, Maruja Limón, Joina, Ketekalles, Lasta Sanco, Aiala, Queralt Lahoz, Las Bajas Pasiones, Cine Núria, Emlan, Paula Grande, La Sra Tomasa o 31 FAM, i molts més.
Les propostes són seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l'equip gestor de les Cases de la Música.

GRUP CASA DE LA MÚSICA

KM.0

RAW SESSIONS

ESCENARI MERCAT DE
MÚSICA VIVA DE VIC

ESCENARI FIRA DE
LA MEDITERRÀNIA

ENREGISTRAMENT
DE MAQUETES

PRODUCCIÓ
DE DIRECTES

ENREGISTRAMENT
DE VIDEOCLIP

AJUDA A LA
COMPOSICIÓ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat