El Col·lectiu Desvalls i la Casa de la Música de Manresa convoquen el Certamen sentir Fuster. Per donar continuïtat a la celebració dels 100 anys del naixement de l’escriptor, premiarà la millor cançó amb música original basada en aforismes o poemes de l’autor. Els organitzadors pretenen amb aquest certamen difondre a través de la música la figura i l’obra de Fuster i acostar-la a públics i creadors joves del país. El premi està dotat amb l’enregistrament en estudi professional de la cançó i 500 euros per al guanyador/a. La convocatòria ja és oberta oficialment i els terminis de participació seran els següents: 31 de març data límit per formalitzar la participació en el certamen i 20 de maig a les 23:59h com a data límit de recepció d’obres. El nom del projecte guanyador es farà públic el 23 de juny de 2023.

INSCRIPCIONS i FORMALITZACIÓ COMPROMÍS PARTICIPACIÓ

(fins al 31 de març inclòs)

Organitzen

Col·lectiu Desvalls i Casa de la Música de Manresa


Patrocina

Cervesa Guineu


Col·laboren

Òmnium, ANC i Club de la Cançó

BASES

La convocatòria del Certamen de Lletres Musicades 2022-23 SENTIR FUSTER es regula per les bases següents:

Primera
El certamen és obert a tot tipus de creadors musicals, independentment de la seva trajectòria i experiència. No és necessari acreditar cap tipus de formació musical ni cal que els participants que hi concorrin acreditin tenir cap obra publicada prèviament.
Segona
Cal concórrer-hi amb composicions musicals originals, inèdites i no publicades anteriorment; independentment de quin sigui el seu estil musical i sigui quina sigui la instrumentació emprada. Serà totalment necessari que la composició estigui inspirada en aforismes o poemes de Joan Fuster. Per facilitar la tasca a qui no coneix l’obra de l’autor, els organitzadors proposen aquesta selecció d’obres de Joan Fuster:
Tercera
S’admetran composicions instrumentals sempre i quan s’exposi i es justifiqui, en text a banda, la relació de l’obra musical amb l’obra de Joan Fuster. El jurat tindrà especialment en compte totes aquelles composicions que siguin cantades i la lletra de les quals contingui aforismes o poemes de Joan Fuster o els adapti.
Quarta
Només es podrà participar a través del formulari web i serà imprescindible completar tota la informació de contacte i general de l’obra que es requereix al formulari. Serà imprescindible formalitzar compromís de participació en el concurs abans del 28 de febrer i els participants tindran fins el 20 de maig per a presentar les seves obres.
Cinquena
Pel que fa al format i la tramesa de les obres musicals, s’acceptaran arxius adjunts i links d’allotjament remot per descàrrega o streaming. En cas de descàrrega, s’acceptaran els formats .mp3 i .wav exclusivament. En cas de streaming el format pot ser qualsevol dels existents a l’actualitat.
Sisena
Tenint en compte que el premi preveu la gravació en estudi professional de l’obra guanyadora, el jurat no valorarà la qualitat sonora / tècnica dels arxius presentats: les maquetes i demos són benvingudes!
Setena
Les entitats organitzadores designaran un jurat conformat per membres de les entitats i personalitats vinculades al món de la música i les lletres. Els membres del jurat es donaran a conèixer el 23 de juny i la seva deliberació serà inapel·lable i es farà pública aquell mateix dia. El jurat i les entitats organitzadores poden declarar desert el premi si ho consideren oportú i sota criteris de qualitat.
Vuitena
La participació en el certamen implica el coneixement i l’acceptació de les bases que el regulen.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat