Nept1 fa un pas al capdavant i publica la seva nova cançó en solitari, "Sobrevolant el cel"

25 de maig de 2023 XARXA

Després d’irrompre a l’escena musical urbana amb la seva primera cançó “Diuke”, l’artista torna amb un hit que molt aviat es convertirà en himne

Aquesta nova cançó formarà part del seu àlbum de debut ‘En òrbita’, acaba de veure la llum sota el segell de Cases de la Música

De mica en mica, s'està alçant com la veu de tota una generació, amant i seguidora de l'escena urbana. Nept1 torna amb més energia i potència que mai, i és que ho fa amb una cançó que molt aviat es convertirà en himne. Des d'aquest dijous 25 de maig, "Sobrevolant el cel" es troba disponible a totes les plataformes digitals, com a primer avançament del qual serà el gran llarga durada de l'artista. Un àlbum de debut que veurà la llum aviat i que portarà per títol 'En òrbita'.

Sense cap mena de dubte, aquesta és tota una declaració d'intencions i la millor manera de donar continuïtat a un projecte musical increïble i talentós, que va arrancar a 2021 amb aquella primera cançó, "Diuke". Esteu preparats per l'onada més gran de talent possible? Perquè el fenomen Nept1 no hi ha qui ho aturi ja. Tampoc volem que això passi!

Qui és Nept1?

Amb el cor a Manresa i els peus a Barcelona, NEPT1 és la síntesi d'una trajectòria iniciada el 2011. Amb les arrels clavades al rap underground, de plaça, de carrer, i tocant tots els pals de l'escena urbana, de l'electrònica al trap, passant pel reggaeton i el dembow. Entenent la música com a canal d'expressió per a qui vol tenir veu en lloc d'esperar que se l'escolti. A banda d'aquest projecte en solitari, l'artista també forma part de la banda Delaplaça, formació musical creada l'any 2023 amb el també artista Pkaos.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat