Marta Shanti continua desvetllant cançons del seu nou disc i ara arriba el moment de la cançó “Aeroport”

16 de juny de 2023 XARXA

Després de mostrar al món els seus dos primers avançaments “Aire” i “Nit de guerra”, l’artista i compositora fa un pas al front amb el seu tercer senzill

Aquesta cançó es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 16 de juny, gràcies també al segell discogràfic de Cases de la Música

Amb un talent sobrenatural i una capacitat innata per connectar amb el seu públic. A més a més de tenir un missatge poderós i encoratjador, Marta Shanti continua el seu camí musical que portarà a l'artista - però també a nosaltres -, cap al seu imminent i nou treball discogràfic. Tal és així que després d'arrasar amb les seves dues primeres cançons "Aire" i "Nit de guerra", arriba l'anhelat torn de cantar i cridar fort "Aeroport". Un himne de llibertat i d'alliberació, les ganes immenses de fugir sense mirar enrere, sense pensar en tot el que deixes i que pots perdre. Però i què passa si guanyes encara més? Doncs aquí trobarem la resposta sencera. Acompanyeu-nos!

Qui és Marta Shanti?

Marta Shanti és cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, a banda d’haver-se format com a violinista, actriu i en expressió contemporània. També ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama; i forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.

Cançons i música d'autora, carregades d'ànima, de batec i revolució. Una abraçada entre la tendresa i la lluita per un món més just. Molt compromesa amb el medi ambient, el feminisme i la lluita per la llibertat dels pobles oprimits, Marta Shanti fa bandera de l'autoproducció, de l'economia circular i de les relacions entre artistes des de la base del seu projecte.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat