BEAST IN BLACK | Sala Salamandra

HOSPITALET  SALA SALAMANDRA Portes: 19:30h - Concert: 20:30h


BEAST IN BLACK
HORARI: Portes: 19.30h - Concert: 20:30h
PREU: Ant: 23€ + desp Taq: 28€
LLOC: Sala Salamandra - Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet

BEAST IN BLACK
L'aparició de Beast In Black va enxampar a molts desprevinguts. Especialment a aquells que rumiaven amb la idea d'un gènere que mostrava símptomes d'esgotament. Res més lluny de la realitat. L'ona expansiva que va suposar el debut de Beast In Black, "Berserker" (2017), ens va volar per complet el cap amb una de les més espectaculars operes primes que es recorden en anys.

Guiats per l'aclaparador rang de veu de Yannis Papadopoulos i les embogides guitarres i teclats d'Anton Kabanen, Beast In Black van tornar a fer-ho i en 2019 ens van regalar "From Hell With Love", una altra bomba, continuista en la seva factura i en la seva lírica, que continua nodrint-se del cèlebre màniga del recentment mort Kentaro Miura, "Berserk".

No obstant això, l'any passat trencaven amb aquest llegat temàtic per a endinsar-se en mons especulatius i distopies tecnològiques amb el magnífic "Dark Connection" (2021). Partint d'una sòlida base amb el seu tema "Blade Runner", Beast In Black ens enlluernen amb aquesta combinació única de power metall i heavy banyat amb una pàtina de captivadores melodies pop i un irrenunciable sabor ochentero que ha fet de la formació finesa una fita cridada a revitalitzar per complet el gènere.

Podrem gaudir d'aquest revival el pròxim 2023, els dies 29, 30 i 31 de gener a Madrid, Múrcia i Barcelona respectivament. La seva extensa gira pel nostre país culminarà a Bilbao el 2 de febrer. Presa nota i allí ens veiem!

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat