Rockpeklsxuklis Pop-Rock: ENCANTO DE LOCO + HOMBRES B + SON DE ROSAS | Sala Salamandra

L'HOSPITALET  Sala Salamandra Portes: 19:00h - Concert: 19:30h


Rockpeklsxuklis Pop- Rock
HORARI:Portes: 19:00h - Concert: 19:30h
PREU: Ant: 10€ - Taq: 15€
LLOC: Sala Salamandra - Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet

Rockpeklsxuklis Pop- Rock: ENCANTO DE LOCO + HOMBRES B + SON DE ROSAS | Sala Salamandra
Rockpelsxuklis "Música pels Joves amb Càncer", té com a objectiu, fer visible la realitat dels joves amb càncer des d'espais que els identifiquin i donar a conèixer la feina que fa l'AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).
A la vegada, recaptar fons per garantir la gratuïtat dels serveis que s'ofereixen a les famílies, que tenen un infant o un adolescent malalt de càncer.
La Casa dels Xuklis - AFANOC és un recurs temporal amb 24 estances, que allotja a les famílies que tenen un infant o adolescent amb càncer. On hi poden estar mentre dura el tractament als hospitals com l'Hospital Maternoinfantil de la Vall d'Hebron i Sant Joan de Déu a Barcelona, estem treballant presencialment a les plantes d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques d'aquests hospitals, pel fet que tenim signat un conveni de col·laboració amb ells. Aportem, Treball Social, Voluntariat, Suport Emocional, Dol, financem, sales d'estar per als adults, sala jocs, jocs, sala polivalent, talleristes, menjador, vestuari, neveres, biblioteca, armariets i microones.
L'estada a La Casa dels Xuklis , els serveis i acompanyament que oferim a les famílies és totalment gratuït i actes i esdeveniments com aquest son d'una gran ajuda per l'AFANOC, contribuint que aquest caràcter gratuït pugui seguir sent així..

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat