TALLER DE ABLETON LIVE

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

Des del 9 d’octubre fins el 31 de maig
Ableton Live és un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Donada la seva rellevància en la creació de música electrònica, en aquest curs podrem conèixer en profunditat aquesta eina. Un curs diferenciat en les següents branques:

El primer bloc es centrarà en la producció de música, mitjançant l’aprenentatge d’unes eines bàsiques de creació de música virtual. Un treball que es realitzarà en un “home studio”.

En el segon, aprendrem com fer un bon directe de música electrònica, aplicant les possibilitats del programa, basant-nos en una sessió de directe. Dispararem qualsevol patró propi, extern o gravat a l’instant; ho modificarem i l’equalitzarem. Tot allò a temps real.

Per últim, es donarà importància al “djing” o com realitzar sessions de DJ amb un enfocament diferent, lluny de la manera tradicional. Disparar cançons en format digital i completar aquesta acció, amb tota una llibreria d’efectes que conté el programa (patrons i loops, entre altres).

Recordem que per aquestes sessions cal portar ordinador, auriculars i Ableton Live instal·lat.
Classes grupals amb places limitades.
En cas d'omplir els grups se'n obriran de nous per ordre d'inscripció.
Per a més informació contactar via WhatsApp al 623 335 975.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat