BAIX ELÈCTRIC

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

Des del 9 d’octubre fins el 31 de maig


Si vols començar a tocar el teu baix elèctric des de 0 i no saps per on començar, en aquest curs repassarem les tècniques bàsiques, des dels coneixements més teòrics als més pràctics. Així és com tractarem els següents blocs:

Es començarà per la base principal: el treball de màstil, imprescindible per saber la posició i la col·locació de les notes, els patrons i les possibilitats d’aquest instrument.
Saps quines són les tècniques més modernes que s’apliquen al baix? Les aprendrem totes i cadascuna d’elles: des de “slap” fins el “palm mute”, passant pel “tapping”, entre moltes més. Unes eines que, a més a més, aplicarem de forma pràctica.
Els últims passos d’aquest curs seran conèixer els diferents estils musicals per tal de tocar i moure’ns amb seguretat entre tots ells (rock, funk, blues, heavy, jazz). A més d’aprendre diferents cançons per tal d’aplicar tots aquests coneixements.
Classes grupals amb places limitades.
En cas d'omplir els grups se'n obriran de nous per ordre d'inscripció.
Per a més informació contactar via WhatsApp al 623 335 975.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat