THIS WILL DESTROY YOU + THE OCEAN | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra  Portes: 18:30h


THIS WILL DESTROY YOU + THE OCEAN
Preu: Ant: 28€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 18:30h

THIS WILL DESTROY YOU + THE OCEAN

AMFEST ENCOBERT
Estirem al màxim la idea del DIY i es va trencar en els nostres nassos. Tot era massa bonic i per al record dels qui vam ser allí, el AMFest 2022 serà sempre el punt al qual desitjarem tornar algun dia. I ho farem.
Però la realitat mana, enguany no hi haurà AMFest com ho havíem conegut però no podíem estar-nos quietes.
Per què no muntar algun concert d'alguna banda que ens encanta?
Perquè no reprendre la nostra excel·lent programació local que suma en la seva història més de 60 propostes?
Per què no tornar al punt d'inici, programar en sales que ens agraden i explorar com sona L'Hospitalet en directe?

Es diu AMFest Encobert, perquè té molt de L'AMfest però al mateix temps li faltaran algunes coses. Encara que intentarem que no es notin i per això ho encobrim.
El bàsic estarà: bona música, bandes increïbles que esperàvem fa anys, debuts a Espanya, presentació de discos que ens han meravellat, bandes locals en plena forma, excel·lents llocs per a escoltar música en directe, bon ambient amb el millor públic de la història i darrere un equip de gent intentant que tot surti com ha de sortir.

THIS WILL DESTROY YOU
Se'ns van escórrer de les mans en 2022 qui sap (i qui vol saber) perquè. Història viva de la música instrumental que ha estat protagonista del AMFest des dels seus inicis, i creadors d'alguns dels discos que més i millor ens han fet volar. Per fi a Barcelona, per fi en directe, per fi This Will Destroy You.

THE OCEAN
És impossible entendre l'escena post-metall europea sense ells. Un col·lectiu pel qual han passat més de 40 músics, sempre liderats per Robin Staps. Aquest 2023 presenten "Holocene" , el seu esperat nou disc que ha estat precedit per diversos singles i, de nou, les enormes ganes del seu públic per veure'ls en directe.

AMfest

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat