ESKORZO | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 20:00h - Concert: 20:15h


ESKORZO
Preu: Ant: 10€ - Taq: 18€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:15h

ESKORZO

La llegendària banda granadina formada en 1995, va ser pionera del moviment ‘Mestizo’ a Espanya, fusionat amb la seva particular visió musical estils tan diversos com la música llatina, afrobeat, rock, punk, crossover, gypsy, reggae-ska, funk o jazz.
Influenciats per artistes com a Fabulosos Cadillacs, Fishbone, Red Hot Chili Peppers, Talking Heads o Mano Negra, Eskorzo avui dia és una de les bandes referents d'una fusió musical al més alt nivell. br /> Els seus set integrants funcionen com un rellotge de precisió en l'escenari alhora que irradien gaudi i bogeria inusual. Una bomba d'adrenalina, energia i suor que porta al públic a una catarsi col·lectiva, ja sigui en un festival de rock, de jazz o de world music. Amb més de mil concerts al llarg de la seva carrera, set treballs discogràfics fins avui i 26 anys de trajectòria musical, Eskorzo continua obrint camins nous i és considerada una de les propostes més interessants i autèntiques en el panorama actual.

En 2022, han llançat “Ángeles y demonios”, single avanço del seu pròxim LP.
En 2023, precedit de diversos avançaments, el primer, ‘Tu amor me está matando’, veurà la llum el seu vuitè disc d'estudi, després d'un lustre d'Alerta Caníbal.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat