MARGARITA QUEBRADA + XENIA | Let's Festival

Let's Festival El Pumarejo Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

MARGARITA QUEBRADA + XENIA
Preu: Ant: 13,52€
Lloc: El Pumarejo, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

MARGARITA QUEBRADA + XENIA
MARGARITA QUEBRADA
El trio valencià referent de l'escena Doom Pop i Post Punk nacional, dona un cop damunt la taula amb l'estrena del seu nou àlbum “Gas Lágrima”.
No hi ha dubte, “Gas Lágrima” és un d'aquests treballs que impressiona a primera escolta, un veritable punt d'inflexió en el desenvolupament de la banda. Han aconseguit formar un ecosistema sonor que evoca imatges amb un matís grisenc i nostàlgic; condueixes de nit per l'autopista, acceleres, revoluciones el motor, entra l'aire per les finestretes i puges el volum al màxim mentre sonen totes les cançons; no hi ha destí fix, només tu, la velocitat i el ressò dels teus pensaments. Agarres el volant fort mentre et recordes del moment exacte en el qual et vas trencar per dins, quan tot el que volies se't va escórrer com l'aigua entre les mans; arribes al destí però, on estàs?
Amb aquest disc Margarita Quebrada deixa veure que l'essència inicial del projecte continua vigent, un respecte i cura pel so originari, madurant les referències fins a matisar tots els ressons. El resultat és una cosa bonica al mateix temps que nostàlgic, una simbiosi entre el New Wave, el Pop més fosc, les tornades més coreables i el sentiment constant que estem davant una cosa molt gran.

XENIA
Xenia és el projecte en solitari d'una jove establerta a València que en 2021, inspirada per la música de Molly Nilson, la Femme o Beach House, va decidir ajuntar tots els temes que havia compost relacionats amb l'espai donant vida al seu distòpic i apocalíptic primer EP, “Esfera”. Portant-la a formar part de la extasiant escena de grups foscos que canten en espanyol.
En 2022 Xenia va llançar el seu primer disc “Ruido-0”, un LP de pop fosc, molt més madur i accelerat, que no deixa de costat les seves arrels underground i els sons envolupants que caracteritzen la seva música.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat