LA LUDWIG BAND | CLAP

SALA CLAP (Mataró) 21.00h.

Entrades: 8€ anticipada / 10€ taquilla
Horari: 21.00h

LA LUDWIG BAND

El 2017 La Ludwig Band comencen a tocar les cançons que el Quim Carandell acumulava des de l'adolescència. Des del Cuartelillo d'Espolla, la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons. Un any després de començar a tocar plegats, aconsegueixen gravar el seu primer EP, La Ludwig Band: el segon millor grup d'Espolla, 2018.
Dos anys més tard, estrenen el primer disc amb The Indian Runners titulat Al límit de la tonalitat. Un àlbum concebut des del pop-rock més clàssic fins al folk més local amb arranjaments ordits amb delicadesa. Vuit cançons de Marta a Judes plenes de registres sonors amb clars referents espontanis que han acompanyat el grup des que tenen ús de raó. El disc té molt bona rebuda entre públic i crítica i rep el premi al segon millor disc de les comarques gironines organitzat pel Punt Avui amb agents del sector.
El 2021 arriben amb una nova referència sota el braç titulada La mateixa sort, el seu segon LP que han gravat en temps rècord i a causa de la impossibilitat de girar l'anterior disc per la pandèmia. El disc és la consolidació del so del grup i és que en època de bits i autotunes La Ludwig Band es presenta com una banda com les d'abans.

IMPORTANT - És imprescindible el compliment dels requisits generals d'accés a locals d'oci nocturn dictats per la Generalitat de Catalunya. No es retornaran els diners de les entrades en cas de no poder accedir a la sala per no complir tals requisits. Llegiu el document que trobareu AQUÍ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat