Ombra Band | Músiques Tranquil·les

TEATRE L'ALIANÇA, MATARÓ (Carrer Bonaire, 25, 08301 Mataró) 20:00h OBERTURA DE PORTES | 21:00h INICI DE CONCERTLa música d'OMßRA abraça melodies i lletres de caràcter sefardita, entrellaça harmonies turques i escales àrabs amanides jazzísticament. ATENCIO!! Passaport covid necessari per accedir al concert.


Des de les sorres del Sàhara fins a les ribes del Mar Negre i el Mediterrani profund, la música d'OMßRA abraça melodies i lletres de caràcter sefardita, armeni i arabescament aflamencat, entrellaça harmonies turques i escales àrabs amanides jazzísticament.  OMßRA neix a principis del 2014 inspirat en la connexió de músics de diverses procedències i la curiositat per conèixer i difondre les músiques de les diferents llars del Mediterrani i el seu voltant.  A finals de 2015 es constitueix com a banda instrumental i després de diverses temporades tocant a l´escena nacional, el 2019 afegeixen veu itinerant al projecte i presenten el seu primer disc “Posidonian Poetry”.

Formació:Andranik Muradyan - Clarinet i Duduk Armenis, Albert Pintor -Llaut i “Baglama”, Jorge Quesada - Direcció, Piano i Cors, Marina Fabregas - veu, José Borjas - Contrabaix, Omar Kattan - Percussions d’est i cors. :.

Entrada anticipada: 12€ Sopar i concert (ant): 20€* Entrada comunitat (ant): 10€ Sopar i concert comunitat (ant): 17€* Registra’t a la comunitat 20h obrim portes. 21h inici concert. Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat