HFMN | CRIM + LA INQUISICIÓN + ANAL HARD

MANRESA SALA STROIKA 20:00 h.

HFMN presenta | CRIM + LA INQUISICIÓN + ANAL HARD

Després de la cancel·lació de l'HFMN FEST tres bandes del management de HFMN visitaran la sala que els va veure néixer.
TORNA la CRIMQUISICIÓN ara amb la ANALSICIÓN per una nit CRIMANAL!

CRIM

Crim té un repte important i difícil després d'editar el 2014 un dels millors discs de punk rock que s'han fet en anys al nostre país; en aquest país i a part de l'estranger. Un disc rodó de principi a fi, ple d'himnes generacionals i lletres intel·ligents, que tots ens hem aprés de memòria i que cantem en els seus concerts, excitats i satisfets, amb els punys a l'aire.

Doncs bé, quan semblava impossible fer un segon disc que estigués al nivell, els malparits van i ho aconsegueixen. Emocionat, com un adolescent davant de la seva primera cita amorosa, vaig posar el nou disc al reproductor, i des del primer acord de 'Benvingut Enemic', un puto hit, ja vaig veure que estava davant d'un altre disc enorme. Molt. Gallina de pell. I així estic des d'aquest dia, com amb el primer LP, repetint cançons amb el CD al cotxe, amb el volum a tota ostia i corejant a plena veu com un posseït.


LA INQUISICIÓN

Neix allà per l'any 2016, intentant fugir dels tòpics del gènere i buscant un estil propi, mantenint una filosofia fosca, hermètica i agressiva a parts iguals ... Els seus membres sempre han estat involucrats en l'escena punk, hardcore, oi !, Street rock internacional o com es vulgui dir ... Gràcies a aquesta mateixa escena ja anys de militància es generen unes connexions que fan que la Inquisició en la seva curta vida hagi estat ja tocant per mitja Europa regularment. En el seu primer EP s'entreveia una declaració d'intencions clara ... Canviar el joc de l'punk en castellà, que es consagra en veritable fe, el seu segon EP fins a la data. A partir d'octubre veurà la llum el seu primer LP amb l'enigmàtic títol de LVX, que presentaran amb fruïció en directe a partir de llavors.


ANAL HARD

Anal Hard és una banda de hardcore del Masnou, formada l'any 2000. Més de dues dècades de treball que els han alçat com una de les llegendes de l'escena.

“Influencers Del Underground” (HFMN Crew, 2021) ha estat el seu nou disc, el seu sisé treball d'estudi i el quint llarga durada. Dotze temes al més pur estil NY hardcorde, amb una mescla de riffs esmolats i directes, barrejat amb parts melòdiques amb el baix i la veu com a protagonistes. Un àlbum replet de vici, luxúria, substàncies, diversió i reivindicació social.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat