ESKORZO | Festes Primavera

Festes Primavera 2023 L'Hospitalet Parc de la Remunta 23:10h


ESKORZO
Lloc: Parc de la Remunta - L'Hospitalet
Hora: 23:10h
Accés: Lliure

ESKORZO
La llegendària banda granadina formada en 1995, amb el seu primer disc Mundo Bullanga, va establir les bases del moviment “Mestís”, fusionant estils tan diversos com la música llatina, el rock, el ska, el funk i els ritmes africans. Un so que els seus 7 integrants: Tony Moreno (Veu), José Uribe (Bateria), Jose Gustavo Ppgu (Baix), Manuel Collados (Guitarra), Zeke Olmo (Percussió), Pruden Valdivieso (Trombó) i Jimi García (Trompeta); elaboren per a oferir presentacions en viu inigualables.
Amb mes de 1.000 presentacions al llarg de la seva carrera, 7 treballs discogràfics fins avui i més de 20 anys de trajectòria musical; ESKORZO es converteix en un referent de la música fusió i és catalogat com el millor representant del rock de mestissatge en tota Espanya.
Després de l'aixecament de les restriccions a la fi de 2021, aquesta mesura es va convertir en bogeria i desenfrenament en la Flamant Gira Inflamable que ha arribat a la seva fi en 2022. Mentrestant, Eskorzo ha estat ultimant els detalls del seu vuitè disc d'estudi que veurà la llum a l'octubre de 2023. El primer avançament el van publicar el passat estiu, ‘Ángeles y Demonios’, amb un "pegadizo calambur" que s'ha propagat per totes les pistes de ball.
El següent avançament al febrer. ‘El teu amor m'està matant’ és una àcida crítica a l'amor tòxic i a la fal·làcia de creure que per a ser una persona completa s'ha de trobar a la mitjana taronja. Compta amb la col·laboració de La Pegatina.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat