TONI BEIRO | La Mirona

Girona La Mirona 23.00h

TONI BEIRO
La Mirona de Salt

Obertura portes: 22.30 h
ANTICIPADA: 8€
TAQUILLA: 10€

Toni Beiro/b> comença la seva carrera en solitari al 2003 amb la seva primera maqueta “Por Narices” (produccions Origami), quan surt guanyador del concurs d’artistes i bandes emergents a l’Embarraca’t de Figueres.
Al 2004 obre tots els concerts de la gira “El Principio del comienzo” d’Antonio Orozco. Toni estava treballant de backline quan el Propi Orozco, després d’escoltar-lo en una prova de so, decidí donar-li la oportunitat d’obrir els seus concerts com a teloner tan sols amb la seva guitarra i veu en més de 70 concerts per tot l’estat.
Al 2005 participa en un disc sota el nom d’”El Búho real, 9 artistas nuevos ”, amb Pitingo i Vanessa Martin, entre d’altres artistes, publicat per Emi (Virgin).
Al 2006 surt el seu primer disc en solitari, “Indomable”, (Worldmusicfactory), sota la producció de Tato Latorre , i el presenta per tot el país amb la seva banda “La Resistencia”.
Al 2008 surt el seu segon disc, “ Hijos de un mundo hostil” (Worldmusicfactory), amb la producció de Nacho Lesko, que el porta a presentar en directe per tot el país i a col·laborar en alguna ocasió amb el Raimundo Amador i la increible secció rítmica dels germans Bao ( Pepe Bao, “O’Funk’illo” i Anye Bao “Estopa”).
Al 2010 grava dos singles en català: “Tirar endavant”, i “ El petit més Gran” , aquesta última dedicada al futbolista Leo Messi, que després de l’èxit obtingut tant a internet com als mitjans esportius catalans, el porta a actuar diverses vegades en programes com “El Primer Toc, Rac1”.
dirigit per Raul Llimós, “La Portería, BTV” dirigit per Pitu Abril i en un programa especial del futbolista a Tv3 titulat amb el nom de la propia cancó “Messi, 3 60 El Petit més Gran”, uns mesos més tard participa a “Mundo Leo”, un programa per la televisió argentina.
Al 2011 surt el seu tercer disc “Utopías Coloristas” (Vicious group) i participa com a col·laborador a Ràdio 4, Rne Catalunya, cantant cada setmana la seves cançons al programa “Directe 4.0”, dirigit i presentat per Xantal Llavina.
Al novembre del 2018 surt el seu quart disc d’estudi, un “EP” produït per Tato Latorre , “Crónicas desde la ingravidez” i editat per la compañyia discogràfica de Girona U98 Music.
Al juliol del 2019 participa en el programa “ MÚSICS” TVE La 2 , dirigit i presentat per Goyo Prados; a l’octubre del 2019 surt el seu cinquè disc “Enmig del no-res ” (World Music Factory), que a diferència dels altres es tot en català.
A principis del 2022 World Music Factory publica el seu sisè treball, (El setè si comptem la seva primera maqueta) un EP de cinc cançons que es diu “Sobrenatural”. .





SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat